Kwaliteit leveren,
hoort normaal te zijn

Specialisten vind je overal en in elke branche. Maar wat doe je als je merkt dat het leveren van kwaliteit in de branche waarin jij actief bent niet meer zo vanzelfsprekend is? Johan wist er wel raad mee en begon een aantal jaren terug met zijn eigen bedrijf. “Het leveren van kwaliteit is altijd al essentieel in mijn werkwijze geweest”, vertelt Johan. “In deze branche is oog voor detail heel belangrijk.”

Met die gedachte gaan Johan en zijn collega’s aan de slag met verschillende projecten. Een aantal van deze werkzaamheden zijn het repareren van leidingwerk, het maken van tanks en bordessen en het uitvoeren van maatwerkproducten. “Geen week is hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk”, vertelt Johan met een glimlach. Hoe een werkweek ook verloopt of wat voor projecten er ook lopen, één ding is zeker: Johan en zijn team gaan altijd voor het beste resultaat. Ze zijn meedenkend, oplossingsgericht en hebben kennis van zaken. Geef jij ze de uitdaging waar ze blij van worden?

Hulp nodig bij een project?

Heb je hulp nodig bij een project en ben je opzoek naar gespecialiseerde lassers. Zoek niet verder! Wij pakken een uitdaging met beide handen aan. Stel jij ons op de proef?